latinica  ћирилица
23/07/2014 |  09:53 | Аутор: vecernjenovosti

Друловић: Разочаран сам што нисам добио прилику

Досадашњи вршилац дужности селектора Србије Љубинко Друловић истакао је да је разочаран што није добио прилику да у наредном периоду води репрезентацију.

Холандски стручњак Дик Адвокат биће наредни селектор Србије и он ће водити "орлове" у квалификацијама за Европско првенство 2016. године у Француској.

Званично представљање Адвоката требало би да буде уприличено до краја ове недјеље, а квалификације за ЕУРО почињу у септембру.

“Моја је амбиција од старта била јасна, желио сам да останем, али Савез је одлучио другачије. Нисам могао сам себе да поставим. Била ми је велика част и задовољство што сам радио са нашим момцима, имао сам добре сараднике, а личну сатисфакцију за свој рад у том периоду добио сам од Петковића, Ђурковића, Живадиновића који су отворено били за мене“, истакао је Друловић.

Друловићу је уговор са владајућим телом српског фудбала истекао 30. јуна, али је он истакао да верује да ће једног дана поново бити селектор.

“Идем даље својим путем, али вјерујем да ћу једног дана бити селектор Србије. У каријери сам увијек заобилазним путем долазио до циља“, нагласио је Друловић.