latinica  ћирилица
16/08/2014 |  09:00 | Аутор: РТРС

Борац на "Пироти" тражи прве бодове, Славија - Жељезничар без публике

У суботу и недјељу су на распореду утакмице трећег кола фудбалске Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Послије два пораза на отварању сезоне, фудбалери Борца у суботу гостују у Травнику, а овај меч би могао да буде бити или не бити за Винка Мариновића, тренера клуба из Платонове.

"Никоме у клубу није лако, али морамо да гледамо напријед. Против Травника желимо да дођемо до бодова, који ће нам доста значити на психолошком плану", рекао је Мариновић, који је истакао да је током седмице доста играча имало проблема са стомачним вирусом и да у овом мечу неће моћи да рачуна на Александара Малбашића, Јована Кастратовића и Стефана Савића, док се у тим након црвеног картона враћа Александар Субић.

Фудбалери Радника након ремија са Славијом и протеклог кола имају тешко гостовање у Зеници.  

Утакмица између Славије и Жељезничара, која је на распореду у недјељу од 17 часова на Градском стадиону у Фочи биће одиграна без присуства гледалаца.

Такмичарска комисија Фудбалског савеза БиХ је донијела ову одлуку након што је утврђено да овај објекат не испуњава услове за пријем гостујућих навијача.

Парови трећег кола, субота, од 17: Младост - Дрина, Травник - Борац, Челик - Звијезда, Олимпик - Слобода, од 19: Зрињски - Радник, од 20.45: Сарајево - Вележ. Недјеља од 17: Славија - Жељезничар, од 20: Широки Бријег - Витез.