latinica  ћирилица
20/08/2014 |  17:02 | Аутор: sportal.rs

Венгер оптужио Мажића за лоше суђење

Тренер Бешиктара Славен Билић извињавао се српском судији Милораду Мажићу због темпераментног понашања на мечу са Арсеналом (0:0) у баражу за Лигу шампиона.

Међутим, Арсен Венгер није крио да је незадовољан арбитражом. Француз је на крају сигурно био незадовољан неријешеним исходом без голова, а кривца је нашао и у српском арбитру, који је показао два жута картона Арону Ремзију, па је овај морао у свлачионицу прије краја меча.

"Није заслужио ни први ни други жути картон. Невјероватно је када видете неке грешке које су направљене" - причао је Венгер након меча, преноси Би Би Си.

"У другом дијелу је суђење било заиста лоше. Не знам зашто је Ремзи добио други жути картон. Била је тешка утакмица, вјероватно и за суђење, јер су се сви борили за сваку лопту. Али, други жути картон за Ремзија је велика и погрешна одлука" - истакао је менаџер “тобџија“, а видјећемо шта ће УЕФА рећи на ово отворено коментарисање суђења.

Француски стручњак сматра да је реми можда био најправеднији исход меча.

"Бешикташ се борио за сваку лопту, играо је брзо, морали смо да будемо врло концентрисани. Обје екипе су жељеле побједу, имале шансу да стигну до ње. Можда је реми фер.