latinica  ћирилица
29/08/2014 |  19:56 | Аутор: Economist

Навијачи Радничког покрећу акцију за спас свог клуба

Од суботе 30. августа на више локација широм Крагујевца навијачи ће поставити пунктове и прикупљати новчана средства која ће уложити у борбу за спас Кошаркашког клуба Раднички.

Тим поводом на званичном сајту Крагујевчана изашло је саопштење које преносимо у цјелости:

"Врједнујући оно што је Кошаркашки клуб Раднички из Крагујевца на терену остварио за српски спорт уопште и кошарку посебно, а одазивајући се на апел клуба од 28. августа да сви људи добре воље помогну опстанак кошарке у граду на Лепеници и укључе се у рјешавање статуса КК Раднички, симпатизери "Кабасти", "Хук са запада", уз најширу подршку љубитеља кошарке, организоваће акцију "Хиљаду разлога за КК Раднички - све хиљаду динара".

Од суботе 30. августа ће на више локација широм Крагујевца навијачи поставити пунктове и прикупљати новчана средства која ће уложити у борбу за спас КК Раднички. Сви који узмемо учешће у овој акцији, за циљ имамо да прикупљањем и улагањем новчаних средстава у Клуб обезбиједимо да се наш Раднички и наредне сезоне такмичи у АБА лиги. Свјесни смо тешког економског тренутка у друштву уопште, али он сам по себи мора да буде покретач ка бољем, а не оправдање за вјечито лоше. Нашом акцијом желимо да подсјетимо све у Крагујевцу и Србији на разлоге зашто су довели КК Раднички и АБА лигу у Крагујевац, као и оне који представљају Клуб - због чега су дошли у Крагујевац" - стоји у саопштењу.

Искрени љубитељи кошарке окупљени око "Кабастих".