latinica  ћирилица
18/09/2014 |  07:13 | Аутор: Б92

Тотенхем без пола тима излази на ЈНА

Многи су се питали како ће изгледати сусрет Николе Нинковића и Данија Роуза, али га сутра увече неће ни бити, јер фудбалер Тотенхема није ни допутовао у Београд.

Наиме, по доласку у Београд, а уочи синоћњег тренинга на стадиону у Хумској, тренер Тотенхема Маурисио Покетино је одржао конференцију за новинаре, на којој је потврдио да ће се његов тим супротставити Партизану у измјењеном саставу.

Осим поменутог Роуза, он неће рачунати ни на Емануела Адебајора, Мусу Дембелеа, Насера Чадлија, као и новог капитена Јунеса Кабула.

Ниједан од ових фудбалера није ни допутовао у Београд, а разлог нису повреде, већ, како је наведено, жеља тренера да ове играче овог пута одмори, па ће прилику у ротацији добити неки други у данашњем сусрету са српским вицешампионом.

Свакако, ове вијести би требало да додатно окураже екипу Партизана, која додуше, ни сама неће бити комплетна, пошто тренер црно - бијелих Марко Николић неће моћи да рачуна на суспендованог Петра Шкулетића и повријеђене Андрију Живковића, Дарка Брашанца и Милоша Остојића.