latinica  ћирилица
26/09/2014 |  13:18 | Аутор: РТС

Терзић: Дјеломично смо задовољни

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да је дјелимично задовољан наступом своје екипе у утакмици против Камеруна на Свјетском првенству, али да је важно да је остварена побједа без већих проблема.
Зоран Терзић - Фото: sportskacentrala.com
Зоран ТерзићФото: sportskacentrala.com

"Циљ је био да одиграмо најбоље могуће, без обзира на квалитет противника. У већем дијелу утакмице смо играли довољно добро и не можемо да будемо незадовољни, осим у посљедњем сету када је дошло до пада. Нешто је било успјешно, а нешто не баш, али најважније је да смо прошли утакмицу без већих проблема, повреда или нечег другог", рекао је Терзић.

Одбојкашице Србије побиједом против Камеруна у утакмици трећег кола Групе Б на шампионату свијета оствариле су и трећу победу.

Данас је слободан дан на Свјетском првенству у Италији, а репрезентација Србије у суботу од 17 часова игра против Канаде. У недјељу је на програму утакмица са Бразилом, која ће највјероватније одлучити о првом мјесту у Групи Б.

"Са Канадом ће бити другачија утакмица, јер је то много озбиљнији противник. Морамо да уложимо више труда да бисмо побиједили. У недјељу играмо са Бразилом и против Канаде је потребно да одиграмо на вишем нивоу, како бисмо спремно ушли у дуел са Бразилом, који много тога одлучује", закључио је Терзић.