latinica  ћирилица
29/09/2014 |  12:10 | Аутор: СРНА

Расвијетљене бројне крађе

Полиција је открила провалника који је опљачкао кућу у Бијељини и пронашла украдене ствари које су враћене власнику, саопштено је из Центра јавне безбједности Бијељина.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Провалник је ушао у кућу кроз отворен прозор у ноћи између 27. и 28. септембра, а, према ријечима власника куће украдене су техничке ствари и новчаник са личним документима.

Против мушкарца чији су иницијали А.Х. полиција ће тужилаштву поднијети извјештај о тешкој крађи на наручито дрзак начин.

У Зворнику је полиција открила лице чији су иницијали Д.Т. који је 27. септембра у 3.40 часова разбио стакло на улазним вратима пекаре.

Због оштећења туђе ствари против њега ће бити поднесен извјештај надлежном тужилаштву.

Полиција је у Братунцу надлежном тужилаштву поднијела извјештај о крађи против лица чији су иницијали Б.С, због сумње да је током септембра из викендице у насељу Осамско - Братунац отуђио рибарску опрему вриједну око 800 КМ.

Због сумње да су у ноћи између 3. и 4. септембра из спортске кладионице и угоститељског објекта у Власеници отуђили новац и техничку робу полиција је поднијела извјештај Окружном тужилаштву Источно Сарајево против лица из Бијељине чији су иницијали И.И, С.М. и М.Р.