latinica  ћирилица
29/09/2014 |  19:25 | Аутор: Мондо

Бунић: Игокеа спремна за почетак АБА лиге

Центар Игокее Душко Бунић увјерен да је његов тим спреман дочекати почетак АБА лиге и гостовање у Задру.

Наредног викенда поново креће регионална Јадранска лига. Игокеа из Александровца биће једини представник Босне и Херцеговине након што је Широки претходне сезоне завршио на посљедњем мјесту у директној трци са Задром.

Управо ће Задрани бити први ривал прваку БиХ на отварању нове сезоне у АБА лиги.

"Добро познајемо Задар, пратимо шта се дешава у овом хрватском клубу и знамо да су добро одиграли припремне утакмице. Добро су припремљени и са високим амбицијама улазе у нову сезону. У Задру није лако играти, али вјерујем у успјех јер смо их добили и прошле године. Имамо још неколико дана да се спремимо и поправимо грешке из неких припремних мечева. Покушаћемо што више да уклопимо нове играче у екипу и вјерујем да ћемо приказати право лице. Побједа у првом колу би била психолошки врло битна и донијела би нам много у наставку такмичења", изјавио је Бунић за бањалучки "ЕуроБлиц".

Александровчани су остварили половичан учинак у припремним мечевима, а у посљедње три утакмице су уписали двије побједе и пораз - тријумфи против Спарса на турниру у Сарајеву и над Младости из Мркоњић Града и неуспјех против Олимпије у Љубљани.