latinica  ћирилица
14/10/2014 |  11:49 | Аутор: sportske.net

Пијани Муту није добио визу

Послије кокаина, таблета за мршављење, корзиканске мафије, Адријен Муту у новој епизоди, "Пијанац у амбасади"!

Шта је све Адријан Муту прошао у фудбалској каријери, није за књигу него мемоаре у неколико томова.

Румун је упропастио велики таленат, често пунио насловне стране из погрешних разлога, а тешко је присјетити се свих глупости које је направио током каријере.

Праштало му се све, у име фудбалског талента, увијек је добијао нову шансу. Сјетите се, послије Челзија гдје је био суспендован и касније добио и отказ, прешао је у Јувентус.

Касније је продат Фиорентини. Кад би се смирио видјело би се да је страшан играч. Али, добио је нову суспензију, узео је мамине таблете за мршављење. Свађао се и са румунским селекторима, оптуживан је за крахове националног тима, напуштао припреме.

У Фиорентини се прославио када је претукао конобара послије сукоба, односно послао га у болницу. Касније је отишао на Корзику и играо за Ажаксјо. Прије пар мјесеци га је пословни партнер оптужио да га је принудио да потпише неке папире под пријетњом пиштољем и уз присуство злогласне корзиканске мафије.

Вратио се у Петролул, а као звијезда у финишу каријере постигао је договор са индијским Пунеом, али неће стићи на прво коло, гдје је требало да се суочи са некадашњим клупским другом Алесандром Дел Пјером.

Наиме, Муту је дошао по визу пијан, па је удаљен уз пријетње особљу из индијске амбасаде у Букурешту.

Медији пишу да се једва држао на ногама и да му је поручено да ће добити визу, али када буде тријезан.

Пуне данас игра меч првог кола новоформиране лиге. Видјећемо хоће ли Муту уопште стићи у Индију у наредним данима. Овај нападач има 35 година. Тврдио је да ће играти у Индији три мјесеца, како би убиједио Фиорентину да га доведе у јануару, али сигурно да и ако су "Љубичасти" на то помишљали, сада су шансе смањене...