latinica  ћирилица
17/10/2014 |  20:45 | Аутор: Агенције

Убиство из пушкомитраљеза код Новог Града

Тридесетдеветогодишњак из Новог Града ухапшен је због сумње да је након свађе у мјесту Кршље из пушкомитраљеза данас убио педесетчетворогодишњака из тог града.

 Портпарол Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Приједор Марија Матић рекла је Срни да је лице чији су иницијали М.Р. (39) осумњичено за убиство лица чији су иницијали М.Р. (54).

Матићева је навела да је у 16.10 часова у мјесту Кршље код Новог Града дошло до вербалне свађе између ова два лица, послије чега је млађи отишао с мјеста догађаја и након краћег времена вратио се с пушкомитраљезом.

"Испалио је више хитаца у правцу М.Р. (54) који је усљед задобијених тешких повреда преминуо на путу до приједорске болнице", рекла је Матићева.

Она је додала да је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука наредио да тридесетдеветогодишњак буде лишен слободе због почињеног кривичног дјела убиство и да сутра буде извршена обдукција тијела убијеног у приједорској болници.

"Полицијски службеници Полицијске станице Нови Град почели су увиђај који би требало да буде завршен у раним јутарњим сатима", додала је Матићева.