latinica  ћирилица
28/10/2014 |  07:05 | Аутор: Агенције

Марић: Војводина уз појачања може до титуле

Тренер фудбалера Војводине Зоран Марић рекао је да његова екипа може да освоји шампионску титулу ове сезоне ако се појача у зимском прелазном року.

Војводина послије 10 кола води на табели Супер лиге Србије, с 25 бодова, једним више од другопласираног Партизана, али и утакмицом више.

"Имамо добар тим који може да се бори за титулу, али за то су потребна и одговарајућа појачања. Напросто, за високе циљеве потребан нам је већи фонд добрих играча", рекао је Марић за новосадски Дневник.

"Мислим да ће о титули одлучивати мала бодовна разлика између првог и другог на табели, један, два или три бода. Буквално један меч може да одлучи, то јест чињеница да ли сте у одсудном моменту могли на терен да изведете довољно квалитетан састав", казао је Марић.

Према његовим ријечима, екипа нема алтернативе на бочним позицијама и потребан јој је већи избор квалитетних фудбалера у свакој линији.

"Јасно ми је да клуб нема новца да плати високо обештећење за неког играча. Ипак, имамо жеље за долазак тројице или четворице, а шта ће од тога бити, видјећемо", казао је тренер Војводине.

Он је додао да је задовољан игром своје екипе, с обзиром на то да је у љетњем прелазном року остала без двојице битних играча, од којих је један и капитен Немања Радоја.

"С обзиром на то да смо љетос остали без два битна играча задовољан сам игром и резултатима. Оно што је било до нас урадили смо, сад остаје на руководству да у наредном прелазном року дефинише циљеве и у вези с тим предузме одговарајуће кораке", рекао је Марић.

Војводина ће у наредном колу предстојећег викенда гостовати код екипе Партизана.