latinica  ћирилица
18/11/2014 |  11:42 | Аутор: РТРС

Комеморација Александру Шкорићу

Поводом смрти дугогодишњег новинара Радио- телевизије Републике Српске, Александра Шкорића, у приједорском позоришту одржан је комеморативни скуп у помен овом истакнутом новинару, хуманисти и спортском раднику.
Комеморација - Фото: СРНА
КомеморацијаФото: СРНА

Комеморацији је, осим родбине, присуствовао велики број пријатеља, колега, представника јавног и политичког живота и руководство наше куће.

Александар Шкорић остаће упамћен као ратни репортер, новинар Информативног програма, али, прије свега, као новинар Спортске редакције РТРС-а, у којој је био један од најбољих коментатора фудбалских и кошаркашких утакмица.

Сахрана нашег радног колеге је у 13 часова на Градском православном гробљу у Приједору.

Додик упутио телеграм саучешћа

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици преминулог новинара Александра Шкорића. Додик је навео да је са жаљењем примио тужну вијест о смрти Александра Шкорића.

- Смрт Александра Шкорића представља ненадокнадив губитак за његову породицу, пријатеље, радне колеге, али и за новинарство у Републици Српској у којем је оставио неизбрисив траг. Саосјећајући у болу који вас је задесио, упућујем вам изразе мог најдубљег саучешћа, пише у телеграму предсједника Српске.