latinica  ћирилица
23/11/2014 |  18:30 | Аутор: novosti.rs

Знате ли о чему сања Новак Ђоковић?

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић освојио је готово све што се могло освојити - седам Гренд слем титула, четири трофеја на завршном мастерсу, са репрезентацијом је славио у Дејвис купу 2010. године, трећи пут је годину завршио на првом мјесту, али има нешто о чему сања.

"Титула на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру је мој највећи сан", рекао је Ђоковић уз констатацију да би тиме заокружио успјешну каријеру, пишу Новости.

Већ је био у Бразилу и брзо га је заволио.

"Волим Рио и Бразил, учествовао сам на егзибиционом мечу са Густавом Куертеном и то ми је једно од најљепших искустава у животу. Публика је била невјероватна", присјећа се Ноле.

Први рекет планете је увјерен да ће ОИ да буду организоване одлично.

"Бразилци воле свој спорт - фудбал. Ове године су организовали успјешно Свјетско првенство, а сада су окренути Олимпијским играма. Радујем се том догађају", закључио је Новак Ђоковић у разговору за агенцију "Ksinhua".

Иначе, српски ас је учествовао два пута на Олимпијским играма. Прије шест година, у Пекингу је освојио бронзу побједом над Џејмсом Блејком (САД), док је прије двије године у Лондону у борби за треће мјесто поражен од Аргентинца Хуана Мартина Дел Потра.