latinica  ћирилица
29/11/2014 |  17:46 | Аутор: РТРС

Румениге: Желимо задржати Гвардиолу што дуже

Предсједник Бајерна Карл-Хајнц Румениге рекао је како би волио би да на мјесту тренера задржи Пепа Гвардиолу што дуже може.

"Гвардиола је најбољи тренер кога Бајерн може да има. Он је фантастична особа и с њим је врло пријатно радити. Надам се да ће остати са нама што је могуће дуже", рекао је Румениге у Берлину.

Шпански стручњак на клупи Бавараца има 43 године, а прошле сезоне је довео Бајерн до "дупле круне" у Њемачкој, својој дебитантској сезони на клупи њемачког гиганта, а уговор му истиче 2016. године.

Први човјек Бајерна је рекао да не жели да пожурује Гвардиолу, јер је, како је рекао, свјестан да Шпанац не воли да рано обнавља уговор или да се обавезује дугорочно.

"Нисам му досађивао с тим, знам када ће бити право вријеме да обавимо тај разговор... То се неће десити убрзо", рекао је Румениге.

Подсјећамо, Бајерн је у уторак изгубио од Манчестер ситија у гостима са 3:2 у Лиги шампиона, и тому је био први пораз у сезони. Лако су изборили наступ у елиминациној фази најелитнијег клупског такмичења и лидер су у Бундеслиги.