latinica  ћирилица
14/12/2014 |  17:24 | Аутор: Б92

Радоњић пред Игокеу: Вилијамс и Марјановић упитни

Тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић рекао је да је за његову екипу најбитније да у утакмици против Игокее у Јадранској лиги освоји нове бодове.

"Свјесни смо важности утакмице против Игокее, која нам долази послије тешког гостовања у Грчкој. За нас је најбитније да упишемо нове бодове, да одиграмо одговорно и да наставимо борбу за прво мјесто са Будућношћу", рекао је Радоњић.

Црвена звезда је ове сезоне у Јадранској лиги остварила 11 узастопних побједа, а само је још једна дијели од изједначења рекорда љубљанске Олимпије по броју узастопних тријумфана старту сезоне.

"Нема апсолутно било каквог притиска што се тиче 12. побједе. Нама је приоритет познат, а то је да задржимо прво мјесто. Осјећамо притисак што се тиче резултата на крају сезоне. Сви знају који је наш циљ... Да дођемо да полуфинала, а потом и финала", јасан је Радоњић.

Он је оцијенио да је екипа Игокее склоп "младости и искуства" и да ће у понедјељак у хали "Пионир" покушати да изненади Звезду.

"Игокеа је једна јако добра екипа... По именима је можда требало да има неку побједу више. Њихова позиција позиција на табели нас неће заварати. Требало би да будемо концентрисани на нашу игру и да одрадимо оно што се договоримо", додао је он.

Тренер Звезде рекао је да је неизвјестан наступ повријеђеног Маркуса Вилијамса против Игокее.

"Потрошња играча је велика због великог броја утакмица и много путовања. Због тога долази до проблема с повредама. Вилијамс је неизвјестан за утакмицу, иако не би требало да је у питању већи проблем... Више ћемо знати у току понедјељка. Бобан Марјановић је имао проблема с прехладом, али он је био на тренингу и требало би да буде спреман за меч", рекао је црногорски стручњак.

Црвена звезда дочекаће у понедјељак од 21.00 у хали "Пионир" Игокеу у посљедњој утакмици 12. кола Јадранске лиге.