latinica  ћирилица
19/12/2014 |  11:21 | Аутор: СРНА

Никољдански поклони за кориснике Дома за лица са инвалидитетом у Вишеграду

Актив жена СНСД-а из Вишеграда уручио је данас никољданске поклоне са воћем и слаткишима корисницима вишеградског Дома за лица са инвалидитетом.
Актив жена СНСД-а из Вишеграда - Фото: СРНА
Актив жена СНСД-а из ВишеградаФото: СРНА

 
Предсједник Актива жена Соња Митрашиновић рекла је да је корисницима ове установе потребна посебна брига и захвалила је особљу установе јер велику пажњу поклањају дјеци ометеној у развоју.

Митрашиновићева је поручила да ће наставити са сличним акцијама.

"Трудимо се да за велике празнике, посебно пред Никољдан, обрадујемо оне којима је то најпотребније. Овај пут поклоне смо уручили корисницима Дома у нашем граду", истакла је Митрашиновићева.

Главна медицинска сестра Дома за лица са инвалидитетом Мирјана Боровчанин каже да су многи корисници у Дому од малих ногу и да им сваки вид помоћи много значи.

"Желимо да захвалимо свима који мисле на нашу дјецу, али не само на овај дан, него и током цијеле године", додала је главна сестра.

Она је подсјетила да је рад са дјеcom у Дому изузетно захтјеван и да је потребно уложити много времена и труда.

"Оно што уложите они врате двоструко, свака посјета за њих представља осјећај за бригу и пажњу о којој дуго причају", напоменула је главна сестра Дома за лица са инвалидитетом у Вишеграду.