latinica  ћирилица
19/01/2015 |  12:56 | Аутор: СРНА

Цвијановић: У демократском друштву свако има право на своје мишљење

Међународни секретар Савеза независних социјалдемократа Жељка Цвијановић рекла је да у демократском друштву свако има право на своје мишљење, као и на одлуку на који начин ће своје политичко или приватно мишљење подијелити с јавношћу.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Коментаришући текст Рајка Васића о стању у СНСД-у, објављен јуче на његовом блогу, Цвијановићева је рекла да "многи људи имају своје мишљење, али га не дијеле са јавношћу на овај начин".

"Ако бисте мене питали како се понашам у таквим ситуацијама и ако бих имала питање такве врсте, онда бих га делегирала према органима странке знајући да је то форум гдје се оно рјешава", рекла је Цвијановићева и додала да би многи људи, и кад би их неко приморао да кажу своје мишљење о овој теми, имали потпуно другачији став.

На питање да ли у СНСД-у постоје различите фракције, Цвијеновићева је рекла да их није препознала.

"Видим да се о томе много воли и писати и причати, али претпостављам да је то, ипак, одређена забава за одређене кругове. Што се мене тиче нисам се суочила ни са каквим фракцијама. Све одлуке које смо доносили, доносили смо уз пуни консензус у свим стратешким питањима, а у дневно-оперативним питањима нема потребе да се било ко консултује, ми сви знамо шта је наш задатак", нагласила је Цвијановићева.