latinica  ћирилица
21/01/2015 |  13:18 | Аутор: РТРС

Највећи регионални музички спектакл "X Factor" и на РТРС-у

Имате оно нешто? Говоре вам да сте посебни и требате бити звијезда? Ваше вријеме управо долази!

НАЈВЕЋИ РЕГИОНАЛНИ МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ И НА ПРОГРАМУ РТРС!

Нова сезона имаће прави регионални карактер, јер ће се емитовати у Србији, Црној Гори, Македонији, Хрватској и Босни и Херцеговини, што је више од 18 милиона потенцијалних гледалаца!

Иза нове сезоне регионалног "X Factorа" стоји ЦЛМ продукција, као и ТВ прва, који су најавили бројна изненађења – чекају нас сјајни специјални гости, судије и водитељи!

Прилика да свој таленат покаже пред највећим музичким звијездама у региону не пружа се сваки дан, а још се само нагађају имена потенцијалних чланова жирија. Да ли ће то бити Здравко Чолић, Ђорђе Балашевић или Нина Бадрић, или неко друго име - сазнаћемо УСКОРО!!!

За територију Републике Српске права емитовања овог врхунског музичког спектакла има РТРС!

У програму Радио–телевизије Републике Српске овог прољећа почеће емитовање овог популарног шоуа, под називом "X Factor Adria".

Конкуренција и број гледалаца је импозантан. 18.822.126 (осамнаест МИЛИОНА) људи очекује фантастична и узбудљива музичка авантура у којој ће се највећи таленти са "X Factorom" из цијелог региона борити за престижне награде и квалитетан почетак каријере. Пјевачки таленти из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе и Македоније имају шансу да се пријаве и опробају на аудицијама које ће се одржавати у многим градовима широм региона.

 

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria