latinica  ћирилица
23/01/2015 |  09:55 | Аутор: Глас Српске

Крстајић предсједник Радника из Бијељине

Младен Крстајић изабран је за новог предсједника Фудбалског клуба Радник из Бијељине, одлучено је јуче на Скупштини клуба која је одржана први пут након осам година.

Нова Скупштина Бијељинаца једногласно је изабрала бившег репрезентативца и играча Партизана који је прву сједницу нове управе заказао за наредну седмицу.

"Имам велики мотив да радим у Бијељини. Овдје ми живи ужа породица и с великим ентузијазмом ћу радити да Радник остане у лиги. Желимо да клуб унаприједи школу фудбала како би домаћи играчи били више заступљени у првом тиму", рекао је нови предсједник Бијељинаца.

Нови Управни одбор ће имати 13 чланова, а Крстајић је предложио њих десет, док ће остала три мјеста бити за спонзоре клуба. Доскорашњи предсједник Скупштине Радника Душан Глишић, који је ову функцију обављао 18 година предсједавао је посљедњи пут, а од сада ће то радити досадашњи предсједник клуба Предраг Јовић. На наредним сједницама биће одређено ко ће бити генерални секретар.

Крстајић је рођен 4. марта 1974. године у Зеници гдје је започео фудбалску каријеру. Касније је играо још за Кикинду, Партизан, Вердер и Шалке из којег се поново вратио редове "црно-бијелих" гдје је завршио каријеру 21. маја 2011. године. Одмах послије тога постао је спортски директор Партизана.

Радник тренутно заузима претпосљедње мјесто на табели Премијер лиге Босне и Херцеговине с десет бодова.