latinica  ћирилица
25/02/2015 |  10:17 | Аутор: СРНА

Бањалука: Повријеђени путници пуштени на кућно лијечење (ВИДЕО)

Сви пацијенти који су повријеђени у саобраћајној незгоди код Бањалуке када се преврнуо аутобус имали су лакше повреде, медицински су збринути и пуштени на кућно лијечење, рекао је помоћник генералног директора за медицинске послове Универзитетске болнице Клинички центар Бањалука Слободан Хајдер.

У Пријемну хируршку амбуланту примљено је укупно 19 повријеђених, саопштено је из Универзитетске болнице-Клинички центар Бањалука.

Пацијенти су сукцесивно примани синоћ од 19.30 часова.

Из Окружног тужилаштва Бањалука саопштено је да су увиђај обавили дежурни тужилац Жељка Фабић заједно са овлашћеним службеним лицима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Дежурни тужилац наложила је предузимање свих потребних истражних радњи и мјера на расвјетљавању свих околности саобраћајне незгоде.

Аутобус ауто-превозника "Павловић турс", којим је управљао Остоја Суботић /44/, саобраћао је на редовној линији Бањалука-Градишка, а преврнуо се на бочну страну у Клашницама у близини Приједорске петље.

У још двије саобраћајне несреће јуче су погинула три лица.

На магистралном путу Бањалука - Приједор, код мјеста Пиљагићи, јуче су погинули Жико Ајдер и Јован Вукелић. У другој несрећи, такође јуче, живот је изгубио Милоја Стојаковић (73) који је био на мјесту сувозача у аутомобилу "фијат-панда", а возилом је управљао Милутин Балабан (1941.).