latinica  ћирилица
25/02/2015 |  20:32 | Аутор: РТРС

Почело снимање регионалног X Factor Adria!

Судије X Factor Adria заузеле су своја мјеста! Бројна екипа, која протеклих мјесеци вриједно ради на припреми друге сезоне најпопуларнијег пјевачког такмичења у региону, ових дана има пуне руке посла јер је снимање аудиција пред жиријем и публиком почело.

 Сви који су прошли предаудиције у наредних неколико дана представиће се пред публиком и четворочланим жиријем кога чине регионалне музичке звијезде: Жељко Јоксимовић, Масимо Савић, Тончи Хуљић и Александра Ковач. Судећи по првим реакцијама публике, судије друге сезоне популарног ТВ формата одлично су се снашле у новој улози.

На аудицијама кандидати пјевају једну пјесму по избору, а потом жири одлучује ко заслужује да иде у сљедећу фазу такмичења.

Након што такмичар наступи, судије дају коментаре и гласају. Такмичару је потребна већина позитивних гласова, односно три или четири "ДА" како би прошао у сљедећу фазу такмичења. 

Аудиције ће гледаоцима бити приказане у пет веома узбудљивих епизода, које ће од марта моћи да прате на Првој ТВ у Србији и Црној Гори, РТЛ-у у Хрватској, Сител-у у Македонији и у програму Радио-телевизије Републике Српске.

Таленат, емоције, нова такмичарска правила, тешке одлуке, сузе, радост и још много тога очекује нас у другој сезони најспектакуларнијег регионалног пјевачког шоу-програма X Factor Adria.

До тада, још занимљивих података о овогодишњем X Factor Adria:

· Студио има 1800 квадратних метара

· 160 људи учествује у реализацији пројекта

· Шоу се снима са 13 камера у систему и још 9 ЕМГ камера

· Сценографија и визуелни идентитет ради се искључиво по лиценци.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria