latinica  ћирилица
22/03/2015 |  08:21 | Аутор: РТРС

Почиње X Factor Adria! РТРС од 21.00

Сјајни музички таленти, нова такмичарска правила, жири који чине регионалне музичке звијезде, свјетска продукција, тешке одлуке, сузе и смијех - само су дио онога што нас очекује у другој сезони најспектакуларнијег регионалног пјевачког шоу програма X Factor Adria!

Шоу ће се приказивати у БиХ, Србији, Црној Гори, Хрватској и Македонији, што је више од 18 милиона потенцијалних гледалаца.

И у програму Радио-телевизије Републике Српске почиње потрага за регионалном музичком звијездом!

Највећи задатак ипак имају Александра Ковач, Жељко Јоксимовић, Масимо Савић и Тончи Хуљић, чланови жирија који су у потрази за регионалном музичком звијездом.

У програму РТРС-а, од недјеље 22. марта, са почетком у 21.00 час, погледајте како се кандидати из цијелог региона сналазе пред стручним жиријем, али и како се жири сналази у својој улози.

Очекује нас и визуелни спектакл, јер је шоу рађен по свјетској лиценци, у студију од чак 1800 квадратних метара. Кроз X Factor Adria водиће вас домаћини: добро познато ТВ лице Антонија Блаће и глумац Александар Радојчић, а иза сцене  водитељка Снежана Велков.
 

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria