latinica  ћирилица
24/03/2015 |  17:29 | Аутор: РТС

ФК Партизан: Одлука о Николићу у сриједу

Сједнице Секретаријата и Управног одбора фудбалског клуба Партизан, на којима је требало да се расправља о повјерењу тренеру Марку Николићу, ипак нису одржане данас и заказане су за сриједу.

Како је јавио репортер Танјуга, у уторак прије подне на стадиону у Хумској био је само генерални директор Милош Вазура, али он је "избјегао" новинаре.

Према незваничним информацијама, сједнице су одложене због чињенице да потпредсједник задужен за спортска питања Љубиша Тумбаковић није у земљи, али и због неких мишљења да "већ виђени" Николићев насљедник Зоран Милинковић, актуелни тренер Вождовца, није најбоље рјешење. Наводно, и навијачи су против његовог избора.

Такође, појавила се и информација коју је пренио Спортски журнал да је међу кандидатима за новог тренера Мирослав Ђукић, некадашњи шеф струке "црно-бијелих", који је прије неколико дана добио отказ у шпанској Кордоби.

Партизан је послије два везана ремија, на отварању другог дијела сезоне, савладао Доњи Срем и Рад, био убједљив и у првом мечу полуфинала Купа, али је нови реми против Чукаричког било превише за нову управу "црно-бијелих".

"Имаћемо у уторак састанак Секретаријата, анализираћемо учинак екипе у првих пет кола. Чукарички је неспорно добар тим, али стоји и то да смо ми друго полувријеме одиграли веома лоше. То је, уз чињеницу да је предност сведена са шест на само два бода, забрињавајуће. Јасно је да одговорност струке постоји. Николић је од нашег доласка у клуб имао подршку и пуно повјерење, али њих морају да испрате резултати", рекао је Милорад Вучелић за Вечерње новости.

Предстојећа двонедјељна пауза у ЈСЛ због репрезентативног термина ће свакако много помоћи "црно-бијелима" да се консолидују пред наставак сезоне, јер их крајем априла очекује и "вјечити дерби" са Црвеном звездом, и то на Стадиону "Рајко Митић".