latinica  ћирилица
27/03/2015 |  12:07 | Аутор: РТРС

Предузетнички камп Требиње од 27. до 29. марта

Омладински савјет Републике Српске и Омладински савјет Требиње у склопу пројекта "Развој омладинског предузетништва" организује Предузетнички камп 2015. који ће се одржати од 27. до 29. марта 2015. године у Требињу.
Требиње - Фото: РТРС
ТребињеФото: РТРС

Камп се организује у сарадњи са Универзитетским предузетничким центром Бањалука, те уз подршку Министарства породице, омладине и спорта.  

Предузетнички камп има за циљ развијање компетенција за покретање предузећа и разраду пословне идеје. По завршетку обуке учесници ће бити оспособљени за пословно планирање, односно да самостално разраде и анализирају пословну идеју, процијене потенцијал пословне идеје, успјешно презентују пословну идеју и испланирају реализацију пословне идеје корак по корак.

Осим тога учесници ће бити упознати с главним елементима планирања и управљања пословањем предузећа (маркетингом, финансијама и оперативним управљањем). Обука ће трајати три дана у Дому младих Требиње, а почеће у петак 27. марта 2015. године у 15 часова и 30 минута.

За све додатне информације и објашњење на располагању Вам стоји контакт особа: Драгана Гајић, координатор, телефон 065 - 543 - 341 e-mail адреса: dragana_gajic@hotmail.com.