latinica  ћирилица
15/04/2015 |  13:31 | Аутор: СРНА

Градска управа Добоја: Негативна кампања нарушава безбједност (ВИДЕО)

Негативна кампања коју поједини медији воде против Градске управе Добој нарушава безбједност и добре међуљудске и међунационалне односе у овој локалној заједници, речено је на конференцији за новинаре представника Административне службе града.
Замјеник градоначелника Добоја Драган Василић и савјетник градоначелника Небојша Марић - Фото: СРНА
Замјеник градоначелника Добоја Драган Василић и савјетник градоначелника Небојша МарићФото: СРНА

Конференција за новинаре је организована поводом актуелних дешавања у граду у вези са активностима које проводи добојска Борачка организација због приступања Добоја Заједници општина турског свијета и прикупљања потписа за опозив градоначелника Обрена Петровића.

Замјеник градоначелника Добоја Драган Василић рекао је да наведено понашање нарушава стање безбједности, добрих међуљудских и међунационалних односа по чему је град био препознат.

Василић каже да је незадовољан "половичним информацијама и неистинама о односу градске управе према појединим категоријама становништва", превасходно борцима, "којима се излази у сусрет у складу са расположивим средствима и више него што је то законом прописаном".

Он је истакао да је Градска управа у свакодневој комуникацији са борцима у вези са њиховим захтјевима за изградњу спомен обиљежја у градском парку и спомен собе.

Василић је рекао да је незадовољан што борци предузимају активности у вези са тим мимо законом предвиђених процедура.