latinica  ћирилица
22/04/2015 |  08:16 | Аутор: РТРС

Магдалена Богић: Тата је највише поносан на мене, ја сам татин син!

Магдалена Богић из Јајца, у посљедњој епизоди аудиција популарног регионалног такмичења X Factor Adria на импресиван начин очарала је све гледаоце изводећи "Молитву" Марије Шерифовић.

Енергија ученице трећег разреда средње школе одушевила је и подигла на ноге и жири и публику у студију.

"То тражимо", повикао је Масимо Савић, који је посумњао да Магдалена има само 16 година. Након емисије шармантна млада дама признаје да се привикава на новонасталу ситуацију: "Много похвала сам добила, не могу да вјерујем шта се дешава! Имам гомилу захтјева на фејсбуку, људи ми пишу, шаљу поруке. Хвала свима да подршци", каже лијепа Магдалена и додаје да јој ипак највише значи подршка породице:

"Моји родитељи су препоносни на мене и мој успјех, јако су емотивни као што се могло и виђети у емисији. А за мог тату сам била најбоља, како он то у свом стилу каже "Ти си ћеро татин син".

Подсјећамо, аудиције су завршене, а већ у недјељу на РТРС-у нас чека нова фаза такмичења Bootcamp у којој слиједи драматична борба, као и ново правило "Изазов шест столица". У овој фази такмичења судије постају ментори кандидатима, па не сумњамо да ће бити веома узбудљиво!

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria