latinica  ћирилица
27/04/2015 |  12:35 | Аутор: klix.ba

Жељезничар: Надамо се да ће се питање првака ријешити на терену

Управа Фудбалског клуба Жељезничар издала је данас саопштење у којем је изразила незадовољство суђењем на посљедње три првенствене утакмице Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Из Жељезничара су незадовољни суђењем на утакмицама клуба са "Грбавице" у дуелима са  Витезом, Слободом из Тузле и Звијездом из Градачца.

"Два недосуђена пенала, примљени голови из недозвољене позиције, након непостојећег фаула и прекршаја над голманом, непостојећи офсајди у ситуацијама када наш играч иде сам према голу, неуобичајено велики број жутих картона, те низ других спорних судијских одлука представљају објективан разлог за забринутост. Очекујемо да ћемо у наредним утакмицама имати суђење које доликује највишем рангу босанскохерцеговачког фудбала", стоји у саопштењу Жељезничара.

"Подсјећамо да је ФК Жељезничар клуб из којег долази највећи број репрезентативаца свих селекција Босне и Херцеговине, те да је наша екипа најмлађа и најефикаснија у Премијер лиги. Имајући у виду наведене чињенице, не тражимо никакве привилегије, већ само равноправан третман са осталим екипама у лиги", наводе из ФК Жељезничар.

На крају су из клуба са Грбавице изразили наду да ће неизвјесна завршница првенства протећи у најбољем реду, те да ће првака наше земље одлучити искључиво игре на терену.