latinica  ћирилица
25/05/2015 |  16:32 | Аутор: РТРС

Суарез Наваро, Кербер, Лисицки и Стосур у дургом колу

Шпанска тенисерка Карла Суарез-Наваро лако се палсирала у друго коло Ролан савладавши Монику Никулеску из Румуније са 6:2, 6:2.
Карла Суарез Наваро - Фото: Getty Images
Карла Суарез НавароФото: Getty Images

Осму играчицу свијета у наредном колу очекује дуел са Францускињом Вирџини Разано, која је била боља од Парагвајке Веронике Сепеде са 2:6, 6:4, 6:2.

Друго коло је изборила и Аустралијанка Саманта Стосур побједом над Медисон Бренгл из Сједињених Америчких Држава са 6:1, 6:3. Стосур ће се у другом колу састати са Францукињом Амондин Ес која је била боља од Јармиле Гајдошове из Аустралије са 2:1 у сетовима.

Пролаз у друго коло лако је изборила Њемица Анђелик Кербер савладавши Мађарицу Тимеу Бабош са 6:0, 6.1. Керберову у другој рунди очекује Аустралијанка Ајла Томљановића која је славила против земљакиње Кејси Делаква са 6:2, 6:2.

Два сета била су потребна и Сабине Лисицки да савлада Монику Пуиг из Порторика и закаже дуел са Даријом Гавриловом која је са 6:1, 7:6(3) била боља од Швеђанке Ларсон.

Након до сада одиграних мечева другога дана, прво коло су прошле још и Ализ Корне, Алехандра Дулгеру, Елена Свитолина, Виталија Датченко и Аника Бек.