latinica  ћирилица
01/06/2015 |  07:07 | Аутор: РТРС

Ђоковић са Гаскеом за 1/4 финале, на теренима Надал и Мареј (РТРС, 16.30)

Најбољи тенисер свијета састаје се данас са Ришаром Гаскеом у мечу осмине финала Ролан Гароса.
Новак Ђоковић - Фото: Beta/AP
Новак ЂоковићФото: Beta/AP

Овај сусрет је трећи по реду на централном терену и неће почети прије 16 часова и 30 минута, и можете га пратити на програму наше телевизије.

Новак је добио 10 од 11 одиграних мечева са Гаксеом, а посљедњи пут састали су се 2013. године у групној фази завршног Мастерс турнира сезоне када је српски тенисер славио са 2:1. Француз је добио Ђоковића једино 2007. године такође на посљедњем турниру сезоне.

Гаске је тренутно 21. играч свијета и у каријери је освојио 12. турнира, посљедњи пехар подигао је ове године у Монпељеу.

Програм на "Филип Шатријеу" у 11 часова отварају Сафарова и Шарапова, након чега слиједи наставак меча Монфис и Федерер. Трећи меч по реду на истом терену одиграће Серена Вилијамс и Слоун Стивенс.

На терену "Сузан Леглен" програм почиње у 11 часвоа дуелом између Флавије Пенете и Гарбине Мугурузе. Након њих, на терен ће изаћи Енди Мареј и Жереми Шарди. Трећи меч дана на истом терену одиграће Џек Сок и Рафаел Надал, док ће програм бити затворен дуелом између Петре Квитове и Тимее Башчински.