latinica  ћирилица
03/07/2015 |  12:06 | Аутор: РТРС

Павићевић: Извињавам се саиграчима, стручном штабу и навијачима

Фудбалери Црвене звезде након једногодишње паузе вратили су се европску сцену, а у првом сусрету квалификација за Лигу Европе поражени су на домаћем терену од казахстанског Кајрата резлтатом 2:0.
Саво Павићевић - Фото: Novosti.rs
Саво ПавићевићФото: Novosti.rs

На ток утакмицу умногоме је утицало искључење дефанзивца Звезде Саве Павићевића, који је разумљиво незадовољан својим црвеним картоном.

"Извињавам се саиграчима, стручном штабу и навијачима. Направио сам лош лоптез", рекао је Саво, а пренио портал спортске.нет.

"Сматрам да ми је судија престрого додијелио црвени картон. Кренуо је да покаже жути, пошто је видио да сам у дуелу са Гоуом добио ударац и имао крварење. Ипак, не знам шта му је суфлирао помоћник и одлучио да ме пошаље у свлачионицу. Био сам у шоку и нисам знао гдје ћу послије оваквог почетка за моју екипу. Момцима није било лако на терену", додао је он.

Њега је у другом минуту утакмице замијенио млади дефанзивац Вукашин Јовановић, који каже да његови саиграчи што прије морају да се опораве од синоћног пораза.

"Не знам шта да кажем. Сезону смо започели поразом. Изгубили смо 2:0 и морамо што прије да прихватимо ту чињеницу ако мислимо да урадимо нешто у реваншу. Ако су они нас добили са два гола разлике, зашто не бисмо и ми могли да поновимо исто у Алматију. По завршетку меча чуо сам да противник први гол постигао из офсајда. Међутим, то нама ништа не значи, јер погодак не може да се поништи. Имамо седам дана да се збијемо и покушамо да надокнадимо заостатак. Биће много тешко, али морамо да вјерујемо у себе и своје способности", рекао је Јовановић.

Реванш сусрет између Црвене звезде и Кајрата игра се наредног четвртка у Алматију.