latinica  ћирилица
04/07/2015 |  11:51 | Аутор: Б92

Вотсоновој пријећено смрћу

Најбоља британска тенисерка Хедер Вотсон открила је да су она и њена породица добили бројне пријетње смрћу након пораза.

Она је чак истакла да су јој људи слали поруке у којима су пожељели да добије рак и умре болном смрћу, као и да их је добила преко Твитера.

"Добијала сам пријетње смрћу. Људи су ми пријетили да ће убити мене и моју породицу, пожељели су ми да добијем рак и да доживим спору, али болну смрт. Биле су то ужасне ријечи, на које не могу ни да помислим, невјероватно је да неко може да буде тако окрутан", рекла је Вотсонова.

Британка се нашла у центру пажње 2012. године, када је ушла на Вимблдон, а била је испод 100. места на WТА листи и стигла до треће рунде, што није пошло за руком ниједној Британки од 2012. године.

Међутим, када је била на корак од пласмана у Топ 20 на свијету, добила је мононуклеозу, а иако се вратила на терен послије неколико мјесеци, изгубила је велики број мечева у првом колу.

"У почетку, када бих видјела такве поруке, била бих повријеђена, јер нисам навикла на то. Нисам памтила ниједан добар коментар, само те лоше. Толико сам их добила до сада, да ми то више ништа не значи. Не желим да размишљам о мишљењу других људи јер то није важно", истакла је Вотсонова.

Подсјећамо, британска играчица је своје учешће на Вимблдону завршила у петак, поразом у трећем колу од Серене Вилијамс, којој је пружила велики отпор.