latinica  ћирилица
05/07/2015 |  10:37 | Аутор: Б92

Лавеци: Лео ће освојити трпфеј са Аргентином

Аргентински фудбалер и игрљач ПСЖ-а Езекијел Лавеци рекао је да вјерује да ће Лионел Меси освојити неки велики трофеј са репрезентацијом послије пораза у финалу Копа Америка.
Езекијел Лавеци - Фото: AFP
Езекијел ЛавециФото: AFP

Лавеци је послије пораза истакао да осјећа да је његова репрезентација пропустила шансу да се упише у историју, али и да ће капитен Аргентине предводити тим до трофеја једног дана.

"У неком тренутку, Лео ће освојити нешто са Аргентином. Мислили смо да је ово прилика да се упишемо међу легенде, али, нажалост, нисмо то успјели и то много боли. Имамо горак укус у устима и боли нас овај пораз јер смо осјећали да је ово наша права шанса. Мислим да треба да наставимо овим путем. Добар смо тим, само нам фали мало да бисмо постигли нешто велико", нагласио је Лавеци.

Чиле, домаћин Копа Америка, славио је Аргентине са 4:1 након бољег извођења пенала, пошто послије регуларног дела утакмице и продужетака није било голова.

Једини погодак са бијеле тачке за Аргентину је постигао управо Меси, али је промашај Гонсала Игуаина означио крај надама његовог тима да ће освојити први велики трофеј послије 22 године.