latinica  ћирилица
26/07/2015 |  20:04 | Аутор: Б92

Бекали: Стеауа игра ЛШ и на прољеће

Власник Стеауе Ђиђи Бекали увјерен је не само у побједу његовог клуба над Партизанов, већ и у пласман у другу фазу Лиге шампиона.

Румунска јавност није увјерена у квалитет бившег првака Европе уочи двомеча са Партизаном у треће коло квалификација за ЛШ.

- Желим ово да кажем неколико дана прије утакмице са Партизаном, кладим се у свој тим. Стојим овдје против свих, новинара, стручњака, навијача, свих који кажу да Стеауа нема квалитет - рекао је Бекали.

Стеауа је након пораза од Таргу Муреша (1:0) у Суперкупу Румуније на отварању сезоне, прошла Тренчин у другом колу квалификација за ЛШ. Међутим, сумње у квалитет тима након побједе у Словачкој 2:0 унео је пораз у Букурешту од 3:2.

- Ово је најбољи тим од 1989. године. Ви сте свједоци овога што сам рекао. Мислим да је Мирел Радоји направио снажну екипу. Не само јак да побједи Партизан, него и да игра ЛШ на прољеће. Видјећемо да ли сам у праву. Ако видите јаку Стеауу против Партизана, ја чу направити још јачу - истакао је Бекали.

Партизан гостује Стеауи у сриједу у првом дуелу трећег кола квалификација за ЛШ, пред празном Националном ареном у Букурешту (20:30).