latinica  ћирилица
29/07/2015 |  10:55 | Аутор: СРНА

Наставља се истрага о пуцњави у насељу Враца

Окружно тужилаштво у Источном Сарајеву објавиће више детаља о јучерашњој пуцњави на магистралном путу Враца-Требевић, у којој је једно лице убијено, након обдукције тијела страдалог, речено је у овом тужилаштву.
Источно Сарајево - Фото: Novosti.rs
Источно СарајевоФото: Novosti.rs

Из Окружног тужилаштва наводе да је истрага о овом догађају у току.

Лице чији су иницијали А.Ђ. /32/ убијено је у размјени ватре са припадницима МУП-а Сарајевског кантона на магистралном путу Враца-Требевић, недалеко од пансиона "Боб" у Источном Сарајеву, потврдили су извори блиски безбједносним агенцијама у БиХ.

Пуцњава се догодила током потјере у којој су припадници МУП-а Сарајевског кантона пратили возило марке "шкода" за чијим је управљачем био настрадали, а на мјесту сувозача била је жена чији су иницијали Л.М.

Када је полиција сустигла возило дошло је до размјене ватре у којој је рањен А.Ђ. Он је превезен у Клинички центар Универзитета у Сарајеву гдје је преминуо од задобијених повреда.

Припадници МУП-а Сарајевског кантона ухапсили су Л.М. и предали је припадницима Центра јавне безбједности Источно Сарајево, јер се догађај десио на подручју под њиховом контролом.