latinica  ћирилица
30/07/2015 |  15:03 | Аутор: СРНА

Исламисти хаковали сајт Српско-америчког медицинског удружења

На насловној страни сајта Српско-америчког медицинског удружења /САМА/ појавила се пријетећа порука упућена становницима балканских држава са потписом "Исламске државе".

Порука која је осванула на сајту идентична је оној која је подигла прашину 10. јула, када су на "Јутјуб" каналу "Пут хилафета" објављени планови исламиста за освајање Балкана, јавља "Блиц".

Сајт је хакован током јутарњих сати.

САМА је непрофитна организација регистрована у америчкој држави Мериленд. Њен примарни циљ је побољшање знања медицинског особља, бриге о пацијентима и медицинско образовање у Србији.

У поруци која је постављена на сајт наводи се да Балканци, Србија, Хрватска, Црна Гора, БиХ, Албанија, Косово и Македонија треба да се радују јер им долазе бољи дани, шеријат и муслимани.

Порука која је постављена на сајт гласи:

"Радујте се, ој Балканци, ближе вам се бољи дани, долазе вам муслимани, ми смо исламски хилафет. Радуј се, о ти Србија, бит ћеш дио на исламија иако ти то не прија, ми смо исламски хилафет. Радуј се, о Кроатија, паст ће ти демократија, Божји закон, правда свима, ми смо исламски хилафет. Радуј се, о Црна Горо, долазимо ми ускоро. Бит ћеш наше мјесто ново, ми смо исламски хилафет.

"БиХ, ето вам муџахедина, паст ће главе муртедина, ми смо исламски хилафет. Радујте се Албанија, Косово, Македонија, вратит ћемо вам шеријат, ми смо исламски хилафет. Радуј се и ти Обама, побједа припада нама, ми смо синови ислама, ми смо исламски хилафет".