latinica  ћирилица
25/08/2015 |  10:06 | Аутор: СРНА

ЦЈБ Добој: Једно лице погинуло, а двоје повријеђено

Једно лице је погинуло, а двоје повријеђено у саобраћајној несрећи на дијелу магистралног пута Дервента - Добој у мјесту Туњестала, општина Дервента, саопштено је из Центра јавне безбједности Добој.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

У саобраћајној несрећи која се догодила синоћ око 22.50 учествовало је теретно возило марке "ман" са приколицом, којим је управљао С.Т. са подручја града Бијељина, и путничко возило марке "крајслер", којим је управљао њемачки држављанин М.Л. са којим су се у возилу налазили супруга З.Л. и њихово двоје малољетне дјеце.

У овој саобраћајној несрећи смртно је страдао седамнаестогодишњак, док су возач М.Л. и његов трогодишњи син задобили тјелесне повреде. Повријеђени су задржани на лијечењу у добојској болници.

На основу наредбе дежурног тужиоца тијело преминулог превезено је у просектуру добојске болнице гдје ће бити извршена обдукција.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Дервента.

О свим прикупљеним сазнањима обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој који је наложио предузимање истражних радњи на утврђивању околности догађања саобраћајне незгоде и одговорности учесника.