latinica  ћирилица
28/08/2015 |  21:00 | Аутор: Блиц

Рајковић отпутовао за Израел: Вратићу се у Звезду!

Голман репрезентације Србије Предраг Рајковић отпутовао је у Израел, гдје ће играти за Макаби послије преласка из Црвене звезде.

Рајковић је за три милиона евра прешао у Макаби, гдје ће га тренирати Славиша Јокановић.

- Опростио сам се од саиграча пред поподневни тренинг, било је веома емотивно, заплакао сам, али то је фудбал и то је живот. Одлучио сам се за Макаби и због Звезде, која ће добити веће обештећење. Знам да је разлика између њемачке и израелске лиге велика, али пресудила је жеља да играм у Лиги шампиона - рекао је Рајковић пред одлазак у Тел Авив.

Већ у недјељу може да дебитује на гостовању против Хапоел Бер Шеве, у суботу ће проћи љекарске прегледе.

- Једина ми је жал што одлазим из Звезде, а као капитен нисам подигао ниједан трофеј. Али не бринем, вратићу се ја у Звезду сигурно - поручио је Рајковић.

У Лиги шампиона, Рајковићев нови клуб играће против Челсија, Порта и кијевског Динама. Највећи изазов биће окршај са "плавцима", за које играју Бранислав Ивановић и Немања Матић.

- Не размишљам још о мечу са Челсијем, јер тек треба да дебитујем за нови тим, али сигурно је да сам и за то спреман - поручио је Рајковић.

Он ће се већ у понедјељак вратити у Београд, на окупљање репрезентације у Старој Пазови пред мечеве са Јерменијом и Француском.