latinica  ћирилица
23/11/2015 |  11:50 ⇒ 14:39 | Аутор: СРНА

Цвијановић и Чубриловић честитали Новаку Ђоковићу

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је, у име Владе Републике Српске и у своје име, честитку тенисеру Новаку Ђоковићу поводом освајања титуле на завршном АТП турниру у Лондону.
Новак Ђоковић - Фото: AP
Новак ЂоковићФото: AP

"Спектакуларном игром и демонстрацијом врхунског спортског умијећа, још једном сте потврдили позицију најбољег тенисера свијета, на понос и изузетну радост бројних навијача у Републици Српској који здушно прате сваки ваш меч", наведено је у честитки.

Цвијановићева је Ђоковићу пожељела да и убудуће остварује само најбоље резултате и да догодине обрадује његове поштоваоце новим пехарима.

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић синоћ је у финалу Мастерс купа у Лондону побиједио Роџера Федерера и постао први тенисер у историји који је освојио четири АТП Ворлд тур финала у низу.

ЧУБРИЛОВИЋ ЧЕСТИТАО НОВАКУ ЂОКОВИЋУ

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је Новаку Ђоковићу освајање титуле на завршном турниру у Лондону.

"У име Народне скупштине Републике Српске и своје име, примите најискреније честитке поводом Ваше најуспјешније спортске сезоне и освајања завршног турнира у Лондону", навео је Чубриловић.

Он је изразио поштовање и дивљење према свим успјесима Новака Ђоковића, како на тениском терену, тако и ван њега.

"Радујемо се сваком Вашем успјеху", поручио је Чубриловић.

Он је изразио посебно дивљење и захвалност за племенитост и доброчинство које је Ђоковић показао прошле године, када је лично и заједно са Фондацијом пружио значајну помоћ најугроженијим поплављеним подручјима у Српској.

"Својим успјешним примјером показујете, посебно младим људима, да се изузетни резултати могу постићи, огромним трудом у упорношћу и да они буду у функцији представљања и афирмације српског народа у свијету, његове културе, идентитета и цивилизацијских достигнућа", закључио је Чубриловић.

Он је Ђоковићу пожелио постизање врхунских резултата и у наредном периоду.