latinica  ћирилица
04/02/2016 |  14:23 | Аутор: СРНА

Захвалница "Гласа" Чубриловћу за организовање 61. Избора десет најбољих спортиста

Предсједнику Народне скупштине Републике Српске Недељку Чубриловићу данас је у редакцији "Гласа Српске" у Бањалуци уручена Захвалница за изузетан допринос и заслуге у организацији 61. Избора десет најбољих спортиста Републике Српске.
Чубриловић у редакцији "Гласа" - Фото: СРНА
Чубриловић у редакцији "Гласа"Фото: СРНА

Захвалницу за допринос у организцији Избора спортисте у име "Гласа Српске" директор ове медијске куће Борис Дмитрашиновић уручио је и савјетнику предсједника Народне скупштине Милету Дмичићу.

Чубриловић је рекао да му је била посебна част да буде на челу Организационог одбора 61. Избора десет најбољих спортиста Српске будући да је ријеч о једној од најстаријих спортских манифестација на просторима бивше Југославије.

Он је изразио посебно задовољство што су том догађају присуствовали угледни спортисти из региона, а прије свих носиоци олимпијских медаља, саопштено је из кабинета предсједника Народне скупштине Српске.

Чубриловић је "Гласу Српске" пожелио успјех у будућем раду, али и у организовању ове и сличних манифестација од посебног друштвеног значаја.

"У времену у којем медији више истичу негативне у односу на лијепе вијести, вјероватно вођени мишљењем да се такве вијести више читају, `Глас Српске` успио је све ове године да сачува уређивачке принципе и правила професионалног новинарства и на томе вам честитам", рекао је Чубриловић.

Он је пожелио новинарима "Гласа Српске" да наставе да на објективан и професионалан начин информишу јавност, која има право да зна све о раду институција и појединаца, које су грађани изабрали да раде у њиховом интересу.

"Желим да непристрасно и новинарски професионално извјештавате о раду институција и појединаца", рекао је Чубриловић у обраћању новинарима најстаријег дневног листа у Републици Српској.