latinica  ћирилица
04/02/2016 |  16:57 | Аутор: РТС

Бабунски: Систем рада у Звезди сличан оном у Барселони

Фудбалер Црвене звезде Давид Бабунски рекао је да му се допада систем рада у екипи из Љутице Богдана и додао да су начин рада и стил игре врло слични онима из Барселоне.
Давид Бабунски - Фото: РТС
Давид БабунскиФото: РТС

"Све је супер и много сам срећан. Саиграчи, стручни штаб и спортски радници из клуба прихватили су ме врло добро и помажу ми, тако да се осјећам као у својој кући. Овдје су методологија рада и стил игре врло слични као у Барселони, тако да се брзо адаптирам и полако стичем све више повјерења код саиграча", рекао је Бабунски за сајт клуба.

Бабунски је прошле недјеље потписао уговор са Звездом на двије и по године. Он је прошао све млађе категорије Барселоне, а од 2013. године играо је за други тим Барселоне с којом је раскинуо уговор.

"Могу играти и лијево крило, и иза шпица, као и класичног везног. Припремамо се веома добро за почетак лиге, добро радимо. Осјећам се сваког дана све боље, а надам се да ћу дати све од себе и показати најбољег себе", рекао је македонски фудбалер.

Фудбалери Звезде се налазе на припремама на Кипру, а данас је први тренинг са екипом одрадио Едсон да Силва. Тренинг није у потпуности одрадио Предраг Сикимић због бола у леђима, док је Марко Петковић био на терапији због ударца.

"Едсон је одмах показао да има квалитет, можда још није довољно физички спреман јер није дуго тренирао, али мислим да ће бити право појачање. Његовим, али и доласком осталих играча, појачали смо конкуренцију и сада можемо више да комбинујемо. Правимо респектабилну екипу која ће моћи да уради нешто више у Европи", рекао је помоћни тренер Звезде Саша Петровић.