latinica  ћирилица
02/05/2016 |  09:19 ⇒ 12:45 | Аутор: РТРС

Мадрид: Ђоковић на турниру послије три године, пренос на РТРС (ВИДЕО)

Најбољи тенисер данашњице Новак Ђоковић враћа се на турнир у Мадриду послије три године.
Шпанци одлучили, Новак је легенда  (Фото:marca.tv printscreen) -
Шпанци одлучили, Новак је легенда (Фото:marca.tv printscreen)

Ђоковић је слободан у првом колу мастерса у Мадриду, а у другом чека бољег из меча између Николаса Алмагра и Борне Ћорића.

Српски тенисер, Виктор Троицки састаће се данас са Русом, Андрејем Кузњецовим, у 1. колу турнира из Мастерс серије у Мадриду. Овај меч игра се од 13 часова 30 минута.

Данас ће на терен у Мадриду и српска тенисерка, Ана Ивановић, која од 17 часова, у оквиру 2.кола игра с Американком, Луизом Чирико.

Титулу у престоници Шпаније, брани Енди Мареј. Најзанимљивије мечеве са турнира у Мадриду, од данас, можете пратити на нашем програму.

Првом рекету свијета, Новаку Ђоковићу, у Мадриду је уручена награда "Марка Лејенда", која се додјељује најбољим спортистима.

"Веома сам поносан што сам овогодишњи добитник награде 'Марка Лејенда', која се у Шпанији додјељује најбољим спортистима. Цијели свој живот посветио сам спорту и постигао значајне резултате, али увијек се осјећам тако захвално када се нађем међу сјајним спортистима, правим легендама нашег времена. Хвала вам, много ми значи ово признање посебно на данашњи дан", поручио је Новак преко Фејсбука.

Ђоковић је том приликом честитао Васкрс свим православним вјерницима.