latinica  ћирилица
23/06/2016 |  09:38 | Аутор: СРНА

Нелегално приређивали игре на срећу у Хан Пијеску и Зворнику

Инспектори Републичке управе за игре на срећу открили су нелегално приређивање игара на срећу на аутоматима, илегално приређивање електронских игара на срећу и илегално приређивање кладионичких игара у три објекта у Хан Пијеску и Зворнику.
Хроника (Илустрација: РТРС) -
Хроника (Илустрација: РТРС)

Инспектори су у сва три случаја привремено одузели предмете који су служили за извршење прекршаја до окончања прекршајног поступка, те ће против одговорних лица предузети мјере предвиђене Законом о играма на срећу, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор открили су нелегално приређивање игара на срећу путем три аутомата за игре на срећу у кафе-бару "Треф" чији је власник С.Г. у Хан Пијеску.

Откривено је и илегално приређивање електронских игара на срећу у самосталној угоститељској радњи "Код Драже", власника С.М, у мјесту Козлук, општина Зворник, те у мјесту Доњи Шепак, општина Зворник, код правног лица "Бинго трејд".

Из Управе поручују да ће и у наредном периоду бити појачан инспекцијски надзор у вечерњим часовима и у дане викенда на цијелој територији Републике Српске с циљем откривања нелегалног приређивања игара на срећу.