latinica  ћирилица
02/07/2016 |  11:30 | Аутор: ТАНЈУГ

Нани: Санчез одбио Јунајтед да би прешао у Бајерн

Фудбалер Фенербахчеа и члан репрезентације Португала Нани рекао је да је његов саиграч из националног тима Ренато Санчез одбио понуду Манчестер Јунајтеда да би појачао минхенски Бајерн.
Ренато Санчез (Фото:nezavisne.com) -
Ренато Санчез (Фото:nezavisne.com)

Санчез је овог љета из Бенфике стигао у Бајерн са којим је потписао петогодишњи уговор, а на овогодишњем Европском првенству показао је зашто га сматрају једним од највећих талената у Европи.

"Ренато би био велико појачање за Манчестер Јунајтед. Нема никакве дилеме. Ипак, он је направио свој избор и прешао у Бајерн. Надам се да је то права одлука и да ће успјети у каријери, али мислим да је Јунајтед свјестан каквог су играча пропустили. Санчес је веома самоувјерен играч, иако је још увијек веома млад. Не плаши се великих игара и лијепо је видјети да још један млади играч жели да постане звијезда и оствари своје снове", рекао је некадашњи фудбалер Манчестер Јунајтеда, а преноси Скај Спорт.

Санчез (19), до сада је одиграо девет утакмица за национални тим, а постигао је гол у четврфиналној утакмици Европског првенства против Пољске.