latinica  ћирилица
31/07/2016 |  10:10 | Аутор: Б92

Теодосић се повриједио, засад се не зна ништа (ВИДЕО)

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић повриједио је шаку десне руке пет минута прије краја утакмице са Аргентином.
Милош Теодосић (Фото: wikimedia.org) -
Милош Теодосић (Фото: wikimedia.org)

Засад нема информација о тежини повреде, али Тео има само шест дана да се опорави до почетка олимпијског кошаркашког турнира.

Теодосић је повреду задобио током наизглед безазленог дуела са Факундом Кампацом на половини терена. Мачван је пренио лопту и предао је српском плејмејкеру, а када је Теодосић кренуо у дриблинг, Аргентинац га је ударио по руци

Теодосић је одмах истрчао са терена са болном гримасом на лицу и након што му је указана љекарска помоћ, није се враћао у игру.

Српска репрезентација је већ ослабљена због повреде Немање Бјелице, који неће ићи у Рио, а посљедње мечеве пропушта и Немања Недовић, претпоставља се због лакше повреде.

Србија је изгубила од Аргентине са 79:74, а сљедећи меч у Кордоби на турниру "Супер 4" игра против Хрватске у понедјељак у 23 часа.

Кошаркашки турнир на Олимпијским играма на програму је од 6. до 21. августа, а Србија ће први меч играти против Венецуеле.