latinica  ћирилица
19/08/2016 |  08:08 | Аутор: БЕТА

Ана Дабовић: Дале смо све, на све или ништа за бронзу

Ана Дабовић рекла је да је екипа дала све од себе у полуфиналу Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, као и да ће дати све од себе у мечу за бронзу.

Шпанија је синоћ побиједила 68:54, а Србија ће у полуфиналу играти са побједником дуела Француске и петоструких узастопних шампиона САД.

"Дале смо све од себе, чак и данас, иако то не изгледа тако. Шпанија је била боља данас, са већом енергијом. Нисмо одреаговале на њихову агресивност. Али, мислим да је ово реално. Ми смо направиле изненађење побједом над Аустралијом, а ово би било чудо. Ми смо навикли да очекујемо чудо, али није било реално, иако смо сви вјеровали у побједу", рекла је Дабовићева новинарима у Рију.

"Гледаћемо да из ове утакмице научимо што више можемо. Ући ћемо са највећом могућом жељом у утакмицу на бронзу, на све или ништа да освојимо медаљу", рекла је Дабовићева.

Тамара Радочај казала је да је екипа играла слабо од самог почетка.

"Од самог старта смо лоше кренуле. Без енергије, без препознатељиве игре. Не волим да се жалим на судије, али мислим да нам данас нису дале да дођемо до своје игре. Имамо сутра слободан дан да се концентришемо и да пробамо да се изборимо за бронзу. Имали смо невјероватно велику шансу. Ово јесте свакако велики резултат, али кад сте близу финала...", рекла је она.

Дајана Бутулија казала је да екипи ништа није успјевало.

"Ништа нас данас није хтјело. Видјели сте да смо жељели. Знали смо да је огроман успјех, али када дођеш близу...ми увијек идемо тежим путем, тако да ће можда бити слађе ако освојимо бронзу овако", рекла је Бутулија.