latinica  ћирилица
20/08/2016 |  19:47 ⇒ 19:50 | Аутор: СРНА

Додик честитао олимпијску бронзу кошаркашицама Србије

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је, у име грађана Републике Српске и у своје лично име, честитку женској кошаркашкој репрезентацији Србије поводом освајања бронзане медаље на Олимпијским играма у Рију.

"Успјехом који сте постигли на овом такмичењу показали сте да је ваше мјесто, сасвим заслужено, међу најбољима на свијету и да на најбољи могући начин представљате свој народ и своју државу", наводи се у Додиковој честитки.

Предсједник Српске наглашава да је велики успјех који су постигле кошаркашице Србије освајањем бронзане медаље обрадовао све љубитеље спорта у Републици Српској, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

"Са најбољим жељама за много успјеха у даљим такмичењима, увјерен сам да ћете наставити постизати запажене резултате и да ћемо се заједно радовати вашим побједама", наведено је у честитки предсједника Републике Српске.

Женска кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Рију побиједивши у борби за треће мјесто селекцију Француске.