latinica  ћирилица
21/08/2016 |  09:24 ⇒ 11:05 | Аутор: РТРС

Додик: Честитке ватерполистима и одбојкашицама Србије

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је ватерполо репрезентацији Србије освајање златне медаље на Олимпијским играма у Рију.
Милорад Додик - Фото: АП
Милорад ДодикФото: АП

"Освајањем златне медаље наставили сте сјајан низ одличних резултата на великим такмичењима којим исписујете нове странице у историји ватерпола српске репрезентације", наводи се у честитки.

У честитки, коју је Додик упутио ватерполистима у своје и у име грађана Републике Српске, наводи се да су грађани Српске који навијају за ватерполо репрезентацију Србије посебно прославили освајање ове златне медаље, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

"Желим вам још много успјеха и великих побједа на међународним такмичењима у годинама које долазе", наводи се у честитки.

Предсједник Српске упутио је честитку и женској одбојкашкој репрезентацији Србије поводом освајања сребрне медаље на Олимпијским играма. "У име грађана Републике Српске и у своје лично име упућујем вам најискреније честитке на историјском успјеху и освајању сребрне медаље на Олимпијским играма у Рију", наводи се у честитки.

Предсједник Српске наглашава да су одбојкашице Србије своје залагање, пожртвованост, велико одрицање и срчаност крунисале освајањем олимпијског сребра и исписале нову страницу у историји српске женске одбојке.

"Увјерен сам да ћете у времену које је пред нама наставити низати успјехе и на најбољи могући начин промовисати своју државу и народ, што и нас из Републике Српске чини поносним", наведено је у честитки предсједника Републике Српске.