latinica  ћирилица
21/08/2016 |  11:03 ⇒ 12:39 | Аутор: РТРС

Премијерка Цвијановић честитала спортистима Србије на освајању медаља

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је Олимпијском савезу Србије и ватерполо репрезентацији Србије освајање златне медаље на Олимпијским играма у Рију.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

“У име Владе Републике Српске и своје име, честитам вам освајање златне медаље на Олимпијским играма у Рију. Сјајном игром, менталном и физичком снагом и тимским духом, убједљиво сте надјачали противника и освојили злато, исписујући тако нове странице у историји ватерпола српске репрезентације.

Ваши успјеси су подстрек и доказ свим младим људима да се вансеријски резултати постижу само напорним радом и личним одрицањем. Освајање најсјајнијег одличја има огроман значај како за вас врхунске ватерполисте, тако и за српски спорт.

Уједно, користим прилику да Олимпијском комитету Србије и свим спортистима који су освојили медаље, честитам велики успјех остварен на Олимпијским играма у Рију.

Уз жељу да и даље остварујете врхунске резултате и, на радост и понос свих нас који за вас навијамо, побјеђујете на међународним такмичењима, још једном Вам упућујем искрене честитке и срдачно вас поздрављам“, наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.