latinica  ћирилица
22/08/2016 |  09:47 ⇒ 11:26 | Аутор: СРНА

Бијељина: У судару погинуо путник у таксију

Путник у такси возилу чији су иницијали Б.Б. из Дворова преминуо је од задобијених повреда у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос у 6.30 часова на магистралном путу Бијељина-Рача, саопштио је Центар јавне безбједности Бијељина. Путник је на лицу мјеста смртно страдао.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

У саобраћајној незгоди учествовали су путнички аутомобил "шкода фабија" којим је управљао Д.Р. из Трњака и аутомобил "опел астра" /такси возило/ којим је управљало лице П.К.

Службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина извршили су увиђај лица мјеста и о несрећи обавијештен је и дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Бијељини.

На магистралном путу Нова Топола – Србац у мјесту Повелич, гдје се јутрос догодила тежа саобраћајна несрећа, у саобраћај је пуштена једна саобраћајна трака.

Ускоро се очекује потпуна нормализација саобраћаја, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске .  Центар јавне безбједности Бијељина апелује да возачи брзину кретања својих аутомобила прилагоде стању и условима пута.