latinica  ћирилица
14/09/2016 |  18:42 | Аутор: РТРС

Бањалука: Познати учесници четвртфинала тениског турнира

На тениском турниру Бањалука челенџер 2016 одиграна су четири меча другог кола, а пласман у четвртфинале изборили су Британац Аљаж Бедене, и три чешка тенисера Васлав Шафранек, Јан Шатрали и Адам Павлашек.
Челенџер "Бањалука 2016" - Фото: РТРС
Челенџер "Бањалука 2016"Фото: РТРС

Другу побједу и пласман у четвртфинале бањалучког челенџера изборио је Словенац са британским пасошем Аљаж Бедене. Трећи носилац турнира савладао је Аустријанца Дениса Новака у два сета са 6:4, 6:2.

За пласман у полуфинале Бедене ће се борити против Чеха Васлава Шафранека који је у другом колу славио против шпанског тенисера Рубена Рамиреза Хидалга 7:6, 6:4.

У четвртфиналу ћемо гледати и дуел чешких тенисера Јана Шатрала и Адама Павлашека. Шатрал је побиједио Адријана Унгура из Румуније са два пута по 6:4, док је Павлашек након три одиграна сета славио против Аустријанца Ленија Хампела, било је 6:3, 6:7, 6:2.

Бањалучка публика ишчекује српски дуел Ласла Ђереа и Миљана Зекића у другом колу који ће одлучити још једног четвртфиналисту.

Сви четвртфинални мечеви на распореду су у петак. За суботу су заказана полуфинала,која ће преносити наша телевизија као и финале које ће се играти у недјељу.